Промотивна цена на програмата од 709 евра за понудата за Остин Тексас за апликации до 25 Јануари 2013! Друго што е различно е сместувањето (ексклузивно)…

Our second VLOG ever (!!!) from Austin, Texas. MORE ON THE BLOG: http://www.aliciafashionista.com KEEP UP WITH THE ADVENTURE: http://www.instagram.com/aliciafashionista http://www.twitter.com/604fashionista http://www.Facebook.com/AliciaFashionista More info on VLOG…